Rezervacija avio karata

Šta prvo: viza ili avionska karta? Za većinu zemalja, avionske karte se rezervišu nakon odobrene vize. Međutim, određene zemlje i dalje zahtevaju rezervaciju avio karte kao deo propratne dokumentacije.

Bilo da se radi o individualnom, poslovnom ili grupnom putovanju, pronalazimo najpovoljniju avio ponudu za bilo koju svetsku destinaciju.

Lako i sigurno Naše poslovanje u domenu rezervacija je povezano sa Amadeusom- jednim od najvećih globalnih rezervacionih sistema u svetu koji nudi brz i jednostavan proces rezervacije leta, zaštitu podataka klijenata, sigurnu transakciju i nesmetano ostvarenje usluge.

Ekonomično Poznato je da su datum rezervacije avio karte, destinacija na koju se leti, polazni aerodrom i odabrana avio kompanija faktori koji direktno utiču na formiranje cene avionske karte. Kako cene avio karata stalno variraju, razlika u samo jednom detalju u dolasku ili povratku vašeg putovanja moze bitno umanjiti troškove puta.

Mi u B.A.S-u smo posvećeni pronalaženju najpovoljnije opcije za vaše putovanje. Naši savetnici za putovanja će vam uvek skrenuti pažnju na sve dostupne mogucnosti u pronalazenju najpovoljnije opcije po vas.

Nudimo rezervacije i kupovinu low cost jeftininh avio karata za regionalne, kontinentalne i prekookeanske letove.

Ukoliko je potrebno, B.A.S Konsalting obezbeđuje i usluge rezervacije željenog hotela, organizuje transfere do svih aerodroma u regionu i šire.