Izaberite vizu koja vas zanima

 Vizna procedura za Kanadu

  • Državljanima Srbije neophodne su vize za ulazak na teritoriju Kanade. Svrha putovanja određuje vrstu vize U zavisnosti od toga da li planirate posetu, život, zaposlenje ili studiranje u Kanadi razlikuju se tipovi viza za koje možete podneti zahtev, a neki od njih imaju i podvrste. Ambasada ili konzulat ce odluciti da li je kategorija vize za koju aplicirate odgovarajuća.
  • Državljanima određenih EU zemalja potrebna je Elektronska Putna Autorizacija eTA.
  • Klijentima nudimo mogućnost uslužnog popunjavanja aplikacije preko interneta i uslužno plaćanje elektronske vize ili eTA.
  • Detaljno nam opišite vaš slučaj i daćemo vam stručni savet o odgovarajućoj vrsti vize uz kompletnu konsultantsku podršku kroz pripremu i predaju zahteva za vizu

Galerija

Kanada

Kanada je država u Severnoj Americi i druga najveća zemlja na svetu. Čine je deset pokrajina i tri teritorije koje se protežu izmedju Atlantskog, Tihog i Svernog ledenog okeana. Na jugu se Kanada graniči sa Sjedinjenim Američkim Državama, a njihova granica je najduža granica dve države na svetu.

Po uređenju je federalna ustavna monarhija na čelu sa kraljicom Elizabetom II i pripada zemljama Komonvelta.

Glavni grad Kanade je Otava koja se nalazi u živopisnom predelu provincije Ontario. Toronto, takođe u proviniciji Ontario je najveći grad i glavni je ekonomski centar Kanade. Montreal u provinciji Kvebek je najveći frankofoni grad u svetu.

Iako se prostire se na 9.984.670 km2 i kroz 6 vremenskih zona, Kanada ima oko 35 miliona stanovnika, što je čini jednom od najređe naseljenih zemalja na svetu. Oko 80 % ukupnog stanovništva živi u pojasu bliže granici sa SAD.

Službeni jezici su engleski i francuski.  Valuta je kanadski dolar (CAD).

 

Zanimljivosti

Kanada ima najveću stopu imigracije po stanovniku, što je zasluga ekonomske politike i okupljanja porodica.

Zime u Kanadi su oštre sa prosečnim dnevnim temperаturаmа od –15 °C, а ponekad se mogu spusti i ispod −40 °C.

U Kanadi postoje 43 etničke grupe, od kojih svaka broji najmanje 100 000 pripadnika.

Kanadski slogan ”Mari Usque ad Mare” znaci ”Od mora moru”.

Kontaktirajte nas