Sanja Pavlov

Suviše mi je bilo važno da dobijem vizu i nisam želela da rizikujem. Stoga sam se opredelila za pomoć agencije jer sam pretpostavila da oni opak znaju više od mene. Napravila sam dobar izbor. Hvala svima.

Srdačan pozdrav od porodice Davidović

Brojni su razlozi zašto se vraćamo BAS-ovim uslugama, a to su pre svega njihova profesionalnost, ljubaznost i odgovornost prema klijentima. Zahvaljujući predusretljivosti ljudi koji rade u B.A.S-u uvek smo u mogućnosti da, pored brzog apliciranja za vizu, obezbedimo avio kartu i putno osiguranje.

Maksim

Vrlo prijatno iskustvo i zahvaljujem vam se na maksimalnoj podršci. Profesionalni pristup koji pokazujete je za svaku pohvalu. Želeo bih da zahvalim Davidu i njegovom timu na pomoci oko dobijanja australijske i novozelandske vize, Odlicna i efikasna usluga. Sve preporuke!

Marija

Zaista ste mi olakšali ceo proces za C1/D Američku vizu za rad na kruzeru. Kada se prijavljujete za ovakvu vrstu vize, svakako vam nije svejedno preko koje agencije ćete ići. Veoma sam zadovoljan pruženom uslugom i smatram potrebnim da pohvalim odličnu saradnju. BAS smatram najboljom i najorganizovanijom agencijom koju svima toplo preporučujem.

Radmila

Hvala vam puno na pomoći oko dobijanja kanadske vize. Zaista sam zadovoljna i ovim putem šaljem sve pohvale na vaš račun. Vrlo ste preduzimljivi i ljubazni.